Palvelut

Silmälääkäri

Haluamme tarjota asiakkaillemme myös silmälääkäripalvelut. Liikkeemme rauhallisissa ja korkeatasoisissa odotustiloissa voitte nauttia yksityisyydestä asioidessanne silmälääkärin tai optikon tutkimuksissa.

Lääkärimme ottavat huomioon aina terveydentilanne kokonaisuutena; he eivät piiloudu vaikeiden kysymysten tai kiireen taakse. T-Optik–asiakkaana Teillä on aina mahdollisuus puhua suoraan lääkärin tai optikon kanssa ilman monimutkaisia ajanvarauksia.

Lääkärimme palvelee Teitä suomeksi, englanniksi, saksaksi ja venäjäksi. Lääkärin vastaanottoaika on meillä aina 1 tunti, jolloin Teillä on aina riittävästi aikaa keskustella mieltänne askarruttavista lääketieteellisistä kysymyksistä yleisesti tai terveydentilaanne koskien. Lääkäriltämme voitte saada myös asiantuntijalausuntoja sekä ns. second opinion -lausuntoja aiempia hoitojanne koskien.

Yrityksille tarjoamme myös työlasisopimuksia ja tutkimuspalveluita. Sopimusasiakkaamme saavat aina nopeat silmätautien erikoislääkärin tutkimukset ja -lausunnot ilman viikkojen odottelua

Edustamme seuraavia tuotemerkkejä:

Alain Mikli Laaja PocketShop mallisto sisältää erikoisvärejä ja malleja, joita ei muualta suomesta saa. Alain Mikli on varmuudella silmälasien aatelia.

Philippe Starck Skandinavian ainoa Philippe Starck PocketShop. Erikoismalleja ja värejä suoraan Pariisista. Starck-kehysten tekniikka ei vanhene koskaan.

Cazal Ainoana suomessa Cazalin uustuotannossa olevat keräilyharvinaisuudet. ”Kasariajan helmet”.

Tom Ford Varmasti esillä suomen laajin mallisto tämän valovoimaisen ja pikkutarkan suunnittelijan hienostuneesta kokoelmasta.

Lindberg Tanskalainen perheyritys tarjoaa palkittua ja patentoitua teknologiaa. Titaanikehysten äärimmäistä käyttömukavuutta sekä hillityissä että hulluttelevissa väreissä.

l.a. Eyeworks Uusin mallistomme. Vuodesta 1979 kehyksiä suunnitelleet ystävykset julistavat, että kasvot ovat taideteos, joka ansaitsee upeat kehykset.

Bausch & Lomb Piilolasien aatelia saatavana heti mukaan. Soflens- ja Purevision-linssit, samoin kuin markkinoiden parhaat ja vastuullisimmat hoitonesteet: Biotrue, ReNu ja Easysept. Kaikki hyllytavarana, ilman odottelua ja tilailua.

Hoya Päätoimittajamme linssipuolella. Loistavimmat ja kestävimmät pinnoitteet – aina tyytyväisyystakuulla.

Vintage T-Optikista löydätte edelleen myös aidot 70- ja 80-luvun silmälasikehykset aina edulliseen hintaan. Malleja löytyy noin 150 erilaista.

Lisäksi meiltä löytyy monia yksittäiskappaleita ja harvinaisuuksia muilta valmistajilta, joita ei suurten ketjujen liikkeistä löydä.

T-Optik on juuri se liike jossa ystäväsi kehotti sinua käymään!

 

 
 
| Kalevankatu 6, 00100 HELSINKI | Kalevagatan 6, 00100 HELSINGFORS | Puh./Tel. 09-605 550 | Info(@)t-optik.fi |