Palvelut

Ainutlaatuinen näkemisen suunnittelu

Suunnittelemme uudenlaisen, entistä tarkemman ja joustavamman näkemisen uusiin silmälaseihinne.

Kartoitamme näkövaatimuksenne ja valitsemme parhaan linssityypin esteettisyyttä ja tarkoituksenmukaisuutta unohtamatta. Silmälasilinssit mitoitetaan valittuun kehykseen täysin digitaalisella kuvantamismenetelmällä, jonka perusteella linssin valmistus aloitetaan asiakkaan yksilöllisistä mitoista, siitä miten ja missä asennossa kehys istuu kasvoilla, sekä yksilöllisistä voimakkuuksista unohtamatta kehyksen täydellistä mallinnosta, jolloin linssin optiikka rakennetaan hiomalla vain ns. hyvälaatuista optiikkaa linssille. Mitoitukseen ja mallinnokseen käytämme modernia Rodenstock ImpressionIST3 -laitetta. Tällä ImpressionIST:llä voi myös asiakas itse osallistua fyysisesti omien linssiensä näköalueiden toteuttamiseen mutta tämän suunnittelutyön voi jättää myös ammattitaitoisille optikoillemme.

Laadun tae on huolellinen suunnittelu ja toteutus, sekä asiakkaan kuunteleminen sekä vain parhaan linssitoimittajan tuotekehitystyön tulos. Kaikki huippulinssimme varustetaan yksilöllisin mikrokaiverruksin ja luovutetaan aitoustodistuksen kera. Kaikissa myymissämme Rodenstock -linsseissä on lisäksi myös näkyvä R-kaiverrus oikean linssin ylänurkassa.

Linssit hiotaan Helsingissä, joko liikkeessämme tai ammattihiomolla. Ammattitaitoinen hionta takaa kauniin linssityksen. Linssitämme mielellämme myös entiset tai muualta hankitut kehykset. Toimitusaikamme ovat lyhyet; yksitehot jopa samana päivänä, monitehot 7-10 vrk.

Tutut asiakkaat ja optikot

T-Optik on erityisesti kanta-asiakkaisiin keskittynyt liike, mutta tottakai toivotamme myös uudet asiakkaat tervetulleiksi. Erilaisten tuotteiden tarjonta on massiivista alallamme, joten olemme jättäneet halpatuotteet pois valikoimastamme. Keskittymällä vain parhaisiin linssi- ja kehystuotteisiin voi asiakkaamme olla varma, että maksaa tuotteesta oikean kilpailukykyisen hinnan.

Yrityksille tarjoamme myös työlasisopimuksia ja tutkimuspalveluita.

Palveluksessanne on kolme hyvinkäyttäytyvää ja asiansa osaavaa optikkoa

  • Sami Johnsson
  • Stefan Skog
  • Tanja Taipale

Edustamme seuraavia tuotemerkkejä:

Alain Mikli Silmälasikehysten aatelia. Ainutlaatuista designia ja hienoja yksityiskohtia unohtamatta täydellistä istuvuutta.

Starck Eyes Muotoilija Philippe Starckin ja Alain Miklin yhteistyöstä syntynyt kehysmallisto, jossa loistavia teknisiä ominaisuuksia.

Cazal Cazalin uustuotannossa olevia “kasariajan helmiä” niin aurinkolaseina kuin kehyksinä.

Lindberg Tanskalainen perheyritys tarjoaa palkittua ja patentoitua teknologiaa. Titaanikehysten äärimmäistä käyttömukavuutta sekä hillityissä että hulluttelevissa väreissä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Lindbergin kanssa ja meillä on Suomen laajin valikoima Lindberg-kehyksiä.

Lindberg Horn Titaania ja vesipuhvelinsarvea - elegantti skandinaavinen mallisto naisille ja miehille. Kehykset ovat ekologisesti valmistettuja.

Giorgio Armani Giorgion ajattomat klassikot.

Martin&Martin Erittäin hyvää istuvuutta ja parasta asetaattia.

Etnia Barcelona Edistyksellinen ja ajankohtainen kuosi laseihisi. Etnian mallistossa olemme keskittyneet erityisesti hyvälaatuisiin ja upeisiin aurinkolaseihin.

Swissflex Kevyttä ja kestävää. Tällä merkillä on ollut yli 30 000 tyytyväistä käyttäjää Suomessa ja nyt sitä on taas saatavilla.

Adidas Aurinkolasit urheiluun ja harrastuksiin. Valmistettu särkymättömästä SPX-materiaalista. Saatavilla myös voimakkuuksilla.

Maui Jim Havaijilta lähtöisin olevat polarisoidut Maui Jim –aurinkolasit ovat linsseiltään ihan omassa kastissaan. Nyt niitä saa myös omilla voimakkuuksilla.

Oscar Magnuson Ruotsalaista ajatonta muotoilua ja saksalaista käsityötä pohjoismaisille kasvoille.

Palo Barcelonasta vuonna 2010 ponnistanut puukehysmallisto panostaa pääosin aurinkolaseihin. Materiaaleina mm. päärynäpuu, eebenpuu ja skeittilauta kierrätettynä. Palo osallistuu UNESCOn Plant a Tree –ohjelmaan.

Bausch & Lomb Piilolasien aatelia saatavana heti mukaan. Soflens-, Biotrue- ja Purevision2-linssit, samoin kuin markkinoiden parhaat ja vastuullisimmat hoitonesteet: Biotrue ja Easysept. Kaikki hyllytavarana, ilman odottelua ja tilailua.

Rodenstock Päätoimittajamme linssipuolella. Saksalaista osaamista vuodesta 1877. Rodenstock on historiansa aikana kehittänyt mm. kaksiteholinssin, auringossa tummenevan linssin sekä ensimmäisen yksilöllisen moniteholinssin.

Zeiss Vankkaa linssiosaamista ja laatua johon luottaa mm. NASA, Sony, Nokia ja Lindberg.

Vintage T-Optikista löydätte edelleen myös aidot 70- ja 80-luvun silmälasikehykset aina edulliseen hintaan. Malleja löytyy noin 150 erilaista.

Lisäksi meiltä löytyy monia yksittäiskappaleita ja harvinaisuuksia muilta valmistajilta, joita ei suurten ketjujen liikkeistä löydä.

T-Optik on juuri se liike jossa ystäväsi kehotti sinua käymään!

 

 
 
Kalevankatu 6, 00100 Helsinki  |  Kalevagatan 6, 00100 Helsingfors  |  puhelin/telefon +358 9 605 550  |  info (at) t-optik.fi