Services

Palvelemme

Ainutlaatuinen näkemisen suunnittelu

Linsseissä suosimme saksalaista osaamista. Linssitoimittajamme ovat Rodenstock ja ZEISS, jotka kuuluvat alan pioneereihin. Saatavilla ovat aina alan uusimmat innovaatiot ja parhaat tuotteet.

Kartoitamme näkövaatimuksesi ja valitsemme parhaan linssityypin unohtamatta esteettisyyttä ja tarkoituksenmukaisuutta. Linssien valmistus aloitetaan yksilöllisistä mitoista, miten ja missä asennossa kehys istuu kasvoilla, sekä huomioimalla yksilölliset voimakkuudet. Silmälasilinssit mitoitetaan valittuun kehykseen täysin digitaalisella kuvantamismenetelmällä. Linssien optiikka rakennetaan hiomalla vain ns. hyvälaatuista optiikkaa, jolloin on tärkeää huomioida kehyksen täydellinen mallinnos. Mitoitukseen ja mallinnokseen käytämme modernia Rodenstock ImpressionIST3 -laitetta. Tällä laitteella voit myös itse osallistua omien linssiesi näköalueiden toteuttamiseen, mutta voit jättää myös tämän suunnittelutyön ammattitaitoisille optikoillemme. Olemme yksi harvoista liikkeistä Suomessa, jolla on käytössään Rodenstockin DNEye Scanner–aberrometri, joka mittaa silmän kuvantamisvirheet entistä tarkemmin. Tällä aikaansaadaan parempi hämärä- ja kontrastinäkö yksilöllisiin linsseihin.

Laadun takeena on huolellinen suunnittelu, asiakkaan kuunteleminen ja parhaan linssintoimittajan linssit, jotka ovat pitkän tuotekehittelyn tulosta sekä lopuksi ammattitaitoinen toteutus. Kaikki huippulinssimme varustetaan yksilöllisin mikrokaiverruksin ja saat aitoustodistuksen siitä mukaasi.

Linssit hiotaan Helsingissä, joko liikkeessämme tai ammattihiomolla. Ammattitaitoinen hionta takaa kauniin linssityksen. Linssitämme mielellämme myös entiset tai muualta hankitut kehykset. Yksitehoiset silmälasit voit saada jopa samana päivänä ja monitehoiset 7-10 päivän kuluessa.

Tarjoamme yrityksille myös työlasisopimuksia ja tutkimuspalveluita.

Services | T-Optik